Godelieve

Godelieve top

Godelieve Meeuwissen

Godelieve staat sinds maart 2020 bekend als dé expert op het gebied van online teambuilden en leiderschap op afstand. Niet zo gek als je bedenkt dat ze op 24 maart 2020 al de eerste pagina schreef voor haar populaire boek over leiderschap op afstand.

Godelieve (1973) is oprichter van Godelieve Meeuwissen & Company (voorheen Waal & Linge training & advies – voor inspirerend leiderschap en sterke teams). Als enthousiaste trainer en coach heeft zij al vele leidinggevenden geholpen om zélf de beste coach en inspirator te worden voor hun team. Ze studeerde bedrijfskunde aan Universiteit Nyenrode en haalde haar master Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Amsterdam. Ook deed zij een driejarige opleiding voor toegepaste psychologie en veranderkunde.

Ze is leergierig en vertaalt nieuwe, wetenschappelijke inzichten altijd weer naar praktische handvatten. Op jonge leeftijd gaf ze al leiding aan tientallen verkoopmedewerkers van V&D en werkte ze als manager bedrijfsbureau bij Wehkamp. Ook was zij organisatieadviseur bij bureau Berenschot. Het is haar ambitie om ervoor te zorgen dat er in Nederland alleen nog maar inspirerende leiders en sterke teams zijn. 

In haar werk als leiderschapscoach heeft ze inmiddels honderden leidinggevenden begeleid om een inspirerend leider te worden en een sterk team te bouwen. Al jarenlang voert ze zo’n 90 procent van de gesprekken met haar klanten telefonisch of via Zoom, MS Teams, Webex, of wat dan ook :). Een paar keer per jaar zien ze elkaar, maar daar blijft het dan ook bij. 

Sommige van haar klanten wonen in het buitenland en heeft ze zelfs nog nooit gezien. Wil je kennismaken met Godelieve? Bel haar gerust rechtstreeks via 06 16425356. Of stuur een WhatsApp berichtje.

Wil je wekelijks een kersverse frisse werkinspiratiemail ontvangen van Godelieve? Laat hier dan je gegevens achter. 

Godelieve in de media

We zijn momenteel de website aan het updaten met de artikelen die over Godelieve en/of haar boek in de media verschenen. 

Binnenkort vind je Godelieve’s stukken uit onder andere de Volkskrant, het Algemeen Dagblad, PW magazine, Vakblad Arbo, RTL nieuws en Dagblad Trouw. Ook kun je straks haar bijdrage terugluisteren die ze gaf voor BNR Radio. 

Scroll naar boven